Om boken

Det här är historien om en envis tjej, som gör allt för att lyckas nå sina mål.
När Annie Seel, efter avslutat träningspass bland galopphästarna på Täby, för första gången såg en stuntförare träna på sin motorcykel tändes en gnista. Hon bara skulle köra så där, hon också.

Resan på två hjul kunde ha tagit slut när pappa Peppe hastigt avled och hon blev ensam kvar med motorintresset. Men med pappas verktygslåda som arv satte hon igång och byggde om sin tönthoj till en racingmaskin.
I den här boken är hennes historia nedskriven: om äventyrsresor och motorkarriären från roadracing och enduro, till motocrossläger i Kalifornien och otaliga offroad-turer i Marocko.

För att inte tala om kärleken till ökensanden och hennes deltagande i det mytomspunna Dakarrallyt. Ingen annan kvinnlig amatör har genomfört den hårdaste av hårda tävlingar på motorcykel så många gånger. Med så många skador. Egentligen är hon alldeles för kort för att kunna köra de stora rallyhojarna.
Men Annie gjorde det ändå.

När axeln till slut sa ifrån kom hon på vindlande vägar i kontakt med historisk rally och har etablerat sig på EM-nivå. Hon har också kört flera Midnattssolsrallyn. Karriären fortsätter även i ökenrally i bil som förare, co-driver och coach.

Annie Seel har förmågan att kunna hantera riskerna och överleva dem.
För den som aldrig kraschat vet inte var gränsen går.

Världens mesta motorsportkvinna ger sig inte med att vara den enda tjej som kört de stora ökenloppen i samtliga världsdelar. Hon har mer att ge.
Att lära ut till andra.


KÖP BOKEN HÄR >>

Bokinfo

Boken är en faktadramatisk äventyrsbiografi, skriven i rallyfart av journalisten och motorskribenten Annemo Friberg tillsammans med Annie Seel själv.

Dokumenterat med över 300 fotografier, inklusive fotograf Jack Mikruts prisbelönade fotoreportage från Annies Dakarträning i Marocko.

Den följer Annie från uppväxten i höghusen i stockholmsförorten Täby, via galopphästarna till mötet med motorsporten. En lång sportkarriär som täcker många olika grenar på två hjul och fyra. Och även utan hjul.
Framgångar, äventyr – och många, många, motgångar.

Förlag: Årets Bilsport AB
Författare: Annemo Friberg och Annie Seel
ISBN  978-91-983790-0-6
Inbunden hårdpärm, 240 sidor, 21×26 cm
Rek. pris 495 kr

Utgivningsdag: 30 juni 2017

KÖP BOKEN HÄR >>